Referenties

“Justine is de perfecte host voor je event. Ze is goed voorbereid, zeer meedenkend en komt de gemaakte afspraken met stip na. Ze windt met haar West-Vlaamse charme, bescheidenheid en professionaliteit het ganse publiek rond haar vinger en met haar tijdloze elegantie brengt ze je event tot een hoger niveau.”
Willy Naessens Group
"Goed begonnen is half gewonnen. Van bij aanvang ervaar je bij Justine een enorme drive om zich in te werken in de materie, in het doel. Een hoge graad aan luisterbereidheid samen met een spervuur van concrete vragen, zorgen ervoor dat Justine zich vooraf comfortabel inleeft en dat bijgevolg uitstraalt naar anderen. Door haar toegankelijkheid stelt ze ook iedereen op zijn/haar gemak. Kortom, Justine combineert een charmante persoonlijkheid met een joviaal professionalisme."
TVH Group
"Justine… Dat is Essevee! De combinatie van haar spontane glimlach met haar uitermate professionele manier van presenteren, sluit nauw aan bij onze waarden. Hard werken, nooit naast de schoenen lopen, denken in oplossingen en 'tope' (samen) de zaken aanpakken, zijn kernwoorden die ons zo sterk verbinden."
SV Zulte Waregem
“We werken reeds een aantal jaren samen met Justine. Tot grote tevredenheid. Zij presenteert o.a. met succes onze VIP Accounts Events. Uitstekend voorbereid en waakzaam voor het thema slaagt Justine er steeds in een inspirerende connectie met de genodigden te realiseren. Justine staat garant voor een impactvolle presentatie.”
Intertrans Worldwide Logistics